Hertiginna uttalar sig smakligt

Under dagens mentorstid i det ljudisolerade (?) sal 7 kom kanske årets skönaste kommentar. Mycket överraskande var att kommentaren föll ifrån en Hertiginna. Det hela grundade sig i en diskussion angående det nya intranätet Progress. De kritiska kommentarerna och blickarna riktades mot lärarna som fick stå tillsvars för det hela. Men lärarna var inte ensamma om att vara positiva till det hela, ett oberoende grabbgäng ville också ha ett finger med i spelet och klev in i debatten. Ett kortare munhugg mellan Hertiginnorna och det andra gänget utspelade sig i klassrummet och det såg vi i FGB som positivt.

Den inställningen som Hertiginnorna visade upp försvarar vi i FGB. Att kunna kritisera det som man själv inte står för och sedan kunna ta skiten och argumentera för det är något vi Boys får göra dagligen. Den senaste tiden har Hertiginnorna och First Generation Boys tagit ännu ett kliv närmare varandra åsiktsmässigt. Hertiginnorna har senaste tiden visat upp en hetsigare mentalitet, mot både lärare och andra elever.

Den kommentaren som fälldes av deras bloggcoach kommer vi i FGB aldrig att glömma. Vi står även bakom kommentaren och dess innebörd, återigen står Hertiginnorna och FGB enade bakom en åsikt. Tillfällighet? Mycket möjligt.

DEN KLASSISKA OCH ODÖDLIGA KOMMENTAREN:


"Vafan skulle dem där jävla ettorna hit och göra?!"








Kommentarer
Postat av: Anonym

en känsla av att det var hanna som slängde ut sig komentaren?

2008-11-19 @ 23:00:25
Postat av: Hanna

svar till anonym:

HAHAHAHAH NEEEEEEEEEEEEEEEEEJ! det va faktiskt mims, men kunde inte säga de bättre själv

2008-12-23 @ 21:49:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0